بنياد مسيحي ايرانيان
new

پزشک مسیحی هندی به‌خاطر دعا برای بیماران کرونایی از کار تعلیق شد

دکتر ساندها تیواری، پزشک مسیحی هندی
یک پزشک مسیحی در هند پس از اینکه برای برخی از بیمارانش دعا کرد تا در نام خداوند شفا یابند از کار تعلیق شد.
پس از اینکه یکی از مراجعه کنندگان به بیمارستان از دکتر ساندها تیواری، پزشک مسیحی این بیمارستان بخاطر دعا برای بیماران بدحال کرونایی شکایت کرد، پلیس تلفن همراه و جزوه های مسیحی وی را توقیف و مسئولان بیمارستان وی را از کار تعلیق کردند.
به گزارش persecution، در یک کلیپ کوتاه که در در شبکه های اجتماعی هندوستان پخش شده است، دکتر تیواری از اقدام خود دفاع کرد و گفت : “چه اشکالی دارد که به بیماران بگویید خدا شفا می دهد؟ من به کسی نگفتم که تغییر دین بدهد یا کسی را مجبور به دعا کردن نکردم، من فقط در نام عیسی مسیح برای بیماران دعا کردم.”
اکنون این پزشک جوان مسیحی که در ایالت مادیا پرادش هند زندگی می کند با اتهام تبلیغ مسیحیت در محل کارش روبروست و ملی گرایان هندو خواستار محاکمه وی در دادگاه شده اند.
گفتنی است هند در حال مقابله با بدترین موج کرونای جهان است و روزانه بیش از ۳۰۰ هزار مبتلای جدید در هند شناسایی می‌شود.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Translate »