بنياد مسيحي ايرانيان
new

مرد شماره یک تنیس جهان پرچم روسیه را کنار گذاشت

در پی تحریم تنیس ‌بازان روسی و بلاروسی از سوی فدراسیون بین‌المللی تنیس، دانیل مدودف، چهره شماره یک تنیس مردان جهان و اهل کشور روسیه، پرچم روسیه را از پروفایل خود حذف کرد. او اما می‌تواند بدون پرچم در مسابقات شرکت کند.
حمله نظامی روسیه به اوکراین منجر برای دانیل مدودف، صدرنشین جدول رده‌بندی تنیس‌بازان برتر مرد جهان نیز پیامدهای ورزشی به همراه داشته است.
این تنیس‌باز اهل روسیه از تحریم تنیس‌بازان روسی و بلاروسی توسط فدراسیون بین‌المللی تنیس مستثنا نمانده است.
تنیس‌بازان در تورنمنت‌ها، تورها و مسابقات بین‌المللی تنیس همیشه با هویت ملی خود و پرچم کشور خود به میدان می‌روند. با توجه با این نکته، دانیل مدودف در صورت ادامه استفاده از پرچم روسیه از حضور در رقابت‌های بین‌المللی باز خواهد ماند.
این وضعیت مدودف را ناچار کرده که پرچم روسیه را از پروفایل ورزشی خود حذف کند. حال این تنیس‌باز ۲۶ ساله به طور رسمی “بی‌طرف” و بدون پرچم در مسابقات به میدان خواهد رفت.
دانیل مدودف از منتقدان حمله نظامی روسیه به اوکراین به شمار می‌رود. او با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرده است: «من می‌خواهم به خاطر کودکان هم که شده، درخواست صلح در جهان بین کشورها کنم. بچه‌ها به مردم، به عشق، به امنیت و به عدالت باور دارند.»
در پی تعلیق فدراسیون‌های تنیس روسیه و بلاروس، تیم‌های این دو کشور نمی‌توانند در جام دیویس و نیز جام بیلی ژان کینگ در سال جاری شرکت کنند. تیم روسیه مدافع عنوان قهرمانی در این دو جام است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Translate »