بنياد مسيحي ايرانيان
new

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تهران از سمت خود استعفا کرده است.

حسن قالیباف اصل در فروردین ماه با تصویب شورای عالی بورس ریاست بورس وراق بهادار تهران را در دست گرفت
در پی افت متوالی بازار سرمایه در ایران و ناملایمات این بازار، حسن قالیباف اصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تهران از سمت خود استعفا کرده است.
بر اساس تصویری که از نامه استعفا در رسانه‎‌های ایران منتشر شده، او علت این اقدام را “فراهم نشدن شرایط اعلامی جهت حمایت از صنایع، بازار سرمایه و سرمایه گذاران” عنوان کرده است؛ این دومین باریست که آقای قالیباف اصل درخواست استعفا می‌کند.
حسن قالیباف اصل، با تصویب شورای عالی بورس در فروردین ماه امسال ریاست جدید بورس اوراق بهادار تهران را به عهده گرفت و جانشین شاپور محمدی، رئیس قبلی این سازمان شد که بعضی منابع اختلاف نظرهایش با وزیر اقتصاد را علت استعفای او می‌دانستند.
این در حالیست که پیشتر اعلام شده بود که وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس به کمیسیون اقتصادی مجلس احضار شده‌اند.
شاخص کلی بورس اوراق بهادار، امروز سه‌شنبه (۳۰ دی ماه) به بیش از یک میلیون و ۱۵۰ هزار واحد رسید؛ این در حالیست که در مرداد ماه این عدد از ۲ میلیون واحد هم فراتر رفته بود.
آقای قالیباف می‌گوید دولت باید درباره بازار سرمایه “پاسخگو باشد”.
او در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس به ضرر “۴۴ درصدی” صندوق پالایشی و “افت ۳۵ درصدی “صندوق دارا یکم سهامداران اشاره کرده است؛ صندوق‌های قابل معامله دولتی که دولت ایران برای جبران کسری بودجه روانه بازار کرده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی به صراحت از عملکرد دولت حسن روحانی در این حوزه انتقاد کرده است.
آقای قالیباف گفته: “دولت باید جدا در این خصوص پاسخگو باشد؛. نمی‌شود پشت تریبون‌های رسمی از مردم دعوت کرد، تا همه چیز را به بورس بسپارند و بعد با سوء مدیریت در این بازار، به اعتماد مردم ضربه بزنند و سرمایه آنها را کم ارزش کنند.”
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Translate »