بنياد مسيحي ايرانيان
new

درخواست پاپ فرانسیس از رهبران ایران برای آزادی نسرین ستوده

به گفته خبرنگار نیویورک‌تایمز رهبر کاتولیکهای جهان از رهبران ایران خواسته نسرین ستوده را از زندان آزاد کنند.
نیکولاس کریستوف، مقاله‌نویس نیویورک‌تایمز، در توییتی نوشت پاپ فرانسیس به شکل خصوصی از رهبران ایران خواسته نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر را از زندان آزاد کنند.
نسرین ستوده عضو کانون مدافعان حقوق بشر، کمپین یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض‌آمیز علیه زنان، و انجمن حمایت از حقوق کودکان بوده و وکالت پرونده‌های بسیاری از فعالان حقوق بشر، فعالان حقوق زنان، کودکان قربانیِ کودک آزاری و کودکان در معرض اعدام را برعهده داشته‌است. ستوده در سال ۱۳۸۸ (۲۰۰۸ میلادی) برنده جایزه حقوق بشر «سازمان حقوق بشر بین‌الملل» شد.
نسرین ستوده لنگرودی در زندان قرچک است و به گفته سازمان زندان ها باید حکم ۱۲ سال حبس خود را در این زندان سپری کند. او از خرداد ۱۳۹۷ زندانی است و پیش از آن هم سه سال و سه ماه در زندان بوده است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Translate »