طبق اعلام سازمان بین المللی مهاجرت ، تقریباً ۳۰۰۰ مهاجر برای هفته ها در شمال بوسنی بی خانمان مانده اند و برخی از آنها در میان دمای پایین زمستان از مشکلات تنفسی و سایر عوارض رنج می برند
برخی در فضای باز می خوابند ، و برخی مجبور به فرار از اردوگاه لیپا در نزدیکی مرز کرواسی شدند ، زمانی که قسمت اعظم آن در اثر آتش سوزی سوخت. بعضی از آنها در تاسیسات ، در چادرهای موقت باقی مانده اند ، در حالی که بسیاری دیگر رفته اند.
ما با نگرانی فزاینده ای در حال مشاهده وضعیت وخیم انسانی برای بسیاری از مهاجران در بوسنی بوده ایم. پل دیلون سخنگوی IOM گفت: بعضی از مهاجرین به امید عبور از مرزها و جستجوی زندگی بهتر در اتحادیه اروپا که کرواسی عضوی از آن است هستند، به همین دلیل در جنگل های مجاور پراکنده شده اند.
IOM و شرکای آن طی چند هفته گذشته به بهترین وجه ممکن از اوضاع پشتیبانی می کنند ، اما واضح است که باید یک راه حل مناسب و بلند مدت پیدا کرد.
ممکن است شما دوست داشته باشید