مشخص نیست کاربری باغ شارون چه خواهد بود اما بسیاری از خانههای امن و مراکز اعترافگیری و بازداشتگاههای خاص سپاه و وزارت اطلاعات در باغها و ویلاهای اطراف شهرهاست.
گزارشها از ایران حاکیست نیروهای امنیتی روز ۲۳ اردیبهشت وارد «باغ شارون» از املاک مصادره شده متعلق به کلیسا جماعت ربانی شدند و پس از شکستن مهر و موم ساختمان اصلی باغ، در مقابل درب ورودی پست نگهبانی مستقر کردند. در همین ارتباط سازمان «ماده ۱۸» گزارش داد با استقرار نیروهای امنیتی در این ملک، که هفت سال بعد از مصادره شدن متروکه مانده بود، نهاد تصرف کننده تعمیرات و تغییر کاربری را در بنای اصلی باغ آغاز کرد.
این باغ ۳۰ تیرماه ۱۳۹۴ با حکم شعبه سوم دادگاه انقلاب تهران پس از «شناسایی ستاد اجرایی فرمان امام» و به اتهام اینکه شورای کلیسای جماعت ربانی ایران با «سازمان جاسوسی آمریکا (CIA) ارتباط دارد مصادره شد. این حکم در مرداد ماه ۱۳۹۵ در دادگاه تجدیدنظر تأیید شده است.
نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی مدعی شدند گردانندگان کلیسای جماعت ربانی با سرویسهای امنیتی آمریکا در ارتباط هستند و به همین بهانه باغ که در یکی از بهترین مناطق کرج قرار دارد و ارزش آن چندین میلیارد تومان است مصادره شد.
کشیش منصور برجی، مدیر سازمان ماده ۱۸ پیشتر گفته بود «مسئله مهم فقط مصادره یک ملک توسط یک نهاد حکومتی نیست، بلکه نگرانی اصلی از پیامدهای نگران کنندهٔ اتهام وارده برای همه رهبران و اعضای باقیمانده این کلیساست که نه تنها تهدیدی علیه آنها بلکه در بُعدی وسیعتر تهدیدی برای آزادی دینی در ایران خواهد بود.»
باغ شارون متعلق به شورای کلیساهای جماعت ربانی ایران بوده و در اوایل دهه ۵۰ شمسی خریداری شده است. قیمت باغ شارون با بیش از ۱۰۰۱۷ متر مربع مساحت، بدون درنظرگرفتن ارزش ساختمان، بین شصت تا صد میلیارد تومان از سوی برخی تخمین زده می شود. نزدیک به نیم قرن، خانواده های مسیحی، اعضا و رهبران کلیسا برای تعطیلات و برگزاری اردوها و جلسات کلیسایی در این باغ جمع میشدند.
مشخص نیست کاربری باغ شارون چه خواهد بود اما بسیاری از خانههای امن و مراکز اعترافگیری و بازداشتگاههای خاص سپاه و وزارت اطلاعات در باغها و ویلاهای اطراف شهرهاست.