بنياد مسيحي ايرانيان
new

آغاز به کار کنگره جدید آمریکا همزمان با انتشار نوار مکالمه ترامپ درباره انتخابات‎

کنگره جدید ایالات متحده روز یکشنبه ۱۴ دی ماه در حالی آغاز به کار کرد که شماری از سناتورها و اعضای جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان تاکید کرده‌اند که هفته آینده در جلسه بررسی نتایج کالج الکترال، پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری را به چالش خواهند کشید.
همزمان رسانه‌های آمریکا فایل صوتی مکالمه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با مقامات انتخاباتی در ایالت جورجیا را منتشر کرده‌اند که در آن خواهان افزایش شمار آرای خود شده است.
جلسه کنگره برای بررسی پیروزی آقای بایدن روز چهارشنبه این هفته برگزار خواهد شد که پیش‌بینی می‌شود به تایید نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده منجر شود.
اما گروهی از جمهوری‌خواهان، سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان در رخدادی تقریبا بی‌سابقه گفته‌اند که با این امر مخالفت خواهند کرد.
تحلیل‌گران معتقدند که مخالفان تقریبا هیچ شانسی برای ممانعت از ورود جو بایدن به کاخ سفید ندارند. تصمیم آنها در عین حال انتقاد شدید دمکرات‌ها و حتی برخی از جمهوری‌خواهان عضو کنگره را به دنبال داشته است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Translate »